2021 yılı sonunda hizmette

2021 yılı sonunda hizmette

Bakandan tünel için açılış tarihi

2021 yılı sonunda hizmette

 

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Amacımız 2021 sonunda Eğribel Tüneli'ni hizmete almak, inşallah o gayretle devam ediyoruz” dedi.

 

Bazı inceleme ve açılışlar için Giresun’a gelen Karaismailoğlu, Giresun Valiliği'ni ziyaret ederek Vali Enver Ünlü ile görüştü, ardından il genelinde yapılan ve yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıya katılıp Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.

 

Karaismailoğlu, yaptığı konuşmada, 22 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketi sonrası il genelinde yapılan çalışmaları anlatarak sel sonrasında topyekun çalışmayla Giresun'da çok kısa bir sürede hayatı normale döndürdüklerini belirtti.

 

Dereli ilçe geçişini daha ilk günlerde tamamladıklarını, zarar gören yolların tamamını iyileştirdiklerini ifade eden Karaismailoğlu, “Dereli'de Akkaya köyü yoluna da devam edeceğiz. Valiliğimizle İl Özel İdaresi ile ortak çalışma içerisindeyiz. Diğer kalan köy yollarını bir kısmını İl Özel İdaresi ve aramızda görüşerek bir bir faaliyete geçireceğiz” diye konuştu.

 

Karaismailoğlu, Eğribel Tüneli'ndeki son aşamayla ilgili de ““Eğribel Tüneli ülke genelinde çok önemli projelerden bir tanesi. Amacımız 2021 sonunda Eğribel Tüneli'ni hizmete almak, inşallah o gayretle devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.