Geldi Manda Sütü Tesisine Ziyaretler Sürüyor

Geldi Manda Sütü Tesisine Ziyaretler Sürüyor

Geldi Manda Sütü Tesisine Ziyaretler Sürüyor

Dereli ilçesine kazandırılan Geldi Manda Süt ve Süt Ürünleri Tesisinin hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Tesisi ziyaret edenler arasında AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Giresun AK Parti Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür, 24. Dönem Milletvekili Mehmet Geldi, Dereli Belediye Başkanı K. Zeki Şenlikoğlu, Dereli AK Parti İlçe Başkanı İsmail Tomak, Giresun İl Encümen Başkanı Ahmet Şahin, İl Encümeni Mustafa Yıldız, Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal, Yıldız Köyü Kooperatif Başkanı Hasan Yenidede, Dereli İlçe İl Encümeni Adayı Abdullah Bayram yer aldı.

Tesisi ziyaret eden konuklara teşekkür eden yetkililer, misafirperverliklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu önemli tesisin ilçeye ve bölgeye katkı sağlayacak olmasının önemine vurgu yapıldı. Ziyarette, tesisin hizmete girmesiyle birlikte bölgede sağlıklı ve hijyenik süt ve süt ürünlerinin üretiminin artacağı ve böylece bölge ekonomisine olumlu katkılar sağlanacağı ifade edildi.

Ziyaret sonunda, tesisin hayırlı ve başarılı bir şekilde faaliyete geçmesi temennisinde bulunularak, misafirlere afiyetler ve sağlıklar dileyerek, ziyaret sonlandırıldı.