Antibiyotik kullanımıyla ilgili farkındalık

Antibiyotik kullanımıyla ilgili farkındalık

Antibiyotik kullanımıyla ilgili farkındalık

 

Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Giresun Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde 13-19 Kasım Dünya Antibiyotik Farkındalık Haftası kapsamında etkinlik gerçekleştirildiği bildirildi.

 

Giresun İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Eğitim Eczacısı Damla Bolat, Başeczacı Elif Kaya ve diğer eczacılar koordinatörlüğünde, Giresun Eczacı Odası Başkanı Çağrı Unat ve Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Elif Zorlu Erol ve Giresun İl Sağlık Müdürlüğü sorumlu eczacıları Eczacı Neslihan Yılmaz Demirkılıç ve Eczacı Numan Annakkaya’nın katılımıyla antibiyotik kullanımı farkındalığı oluşturmak amacıyla stant açıldığı belirtildi.

 

Hastalara broşür dağıtılarak, antibiyotik kullanımı hakkında bilgilendirilme yapıldığının aktarıldığı açıklamada, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Fazıl Kulaklı ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Bayram ve Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz’in de standı ziyaret ederek, etkinliğe destek olduğu ifade edildi.