BAŞKAN ŞENLİKOĞLU " DERELİ M.Y.O. BİNASI KISA ZAMANDA YAPILACAK"

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU " DERELİ M.Y.O. BİNASI KISA ZAMANDA YAPILACAK"
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU " DERELİ M.Y.O. BİNASI KISA ZAMANDA YAPILACAK"
 
Dereli İlçesi Belediye Başkanı K. Zeki Şenlikoğlu, belediye olarak sahada ve masada çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti. 
 
Başkan Zeki Şenlikoğlu, Meslek Yüksek Okulu bina inşaatı için yer arayışlarının sürdüğünü, aslında yer bulunduğunu  ancak şehir merkezine uzak diye kabul edilmediğini ve Giresun Üniversitesi Rektörlüğü ile görüşmelerinin devam ettiğini, en kısa zamanda üniversite binası için yer temininin yapılacağını ve 400 - 500 kişi kapasiteli bir okul binası yapılacağını belirtti.
 
Mezbahane çalışmalarının devam ettiğini de söyleyen Başkan Şenlikoğlu, yöresel ürünlerin değerlendirilmesi için ciddi bir çalışma yürüttüklerini ve yeni bir halk pazarı binası yapılacağını ıfade etti.
 
Başkan K. Zeki Şenlikoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti, " Beş yer kamulaştırdık. Sanayi sitesi alanı için çalışmalarımız devamediyor. Burada makina ikmal, imalathane yerlerinde 100 - 150 kişi istihdam edeceğiz.
 
Demet düğün salonunu aldık. Buraya tekstil fabrikası açacağız. Mülakatla eleman alınacak. İlçemize ciddi bir istihdam sağlamış olacağız. 
 
Doğalgaz ilçemize geldikten sonra memurlarımız ilçemizde kalmaya başladılar. Buda ilçemiz için bir avantaj oldu. İnşallah daha olumlu iyi şeyler olacak" şeklinde konuştu.