Belediyeden Bakan Kurum’a teşekkür

Belediyeden Bakan Kurum’a teşekkür

Belediyeden Bakan Kurum’a teşekkür

Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, “Sel felaketinden sonra her zaman Dereli’mizin yanında olan sayın bakanımıza destekleri ve çalışmaları için Dereli halkı adına ve Dereli Belediyesi adına teşekkür ediyoruz. Tüm emekleri için Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve bakanlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, 22 Ağustos’ta Dereli’de yaşanılan sel afetinin ardından gece gündüz ilçede olan, yoğun mesai harcayıp desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un tekrar ilçeye geldiğini belirtti.

İlçe merkezinde gerçekleştirilecek olan “Yeni Dereli Projesi” şantiyesi ve rezerv konut ihtiyacının karşılanması için çalışmaları başlayan TOKİ şantiyesini ziyaret eden Bakan Kurum’a çalışmalar hakkında bilgi verildiğini aktaran Şenlikoğlu, şunları dile getirdi: 

“İlçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakanımız, program saatleri çerçevesinde vatandaşlarımızı tek tek dinleyip, talepler doğrultusunda eksik kalan çalışmalarla alakalı talimat vererek ‘Bizim için Dereli halkının mutluluğu önemlidir. Biz sizin için buradayız, herhangi bir eksiklik olduğunda biz bütün personellerimizle beraber Dereli halkının yanındayız’ dedi.  Yapılan çalışmaların 2021 Haziran ayında tamamlanacağını belirten Sayın Bakanımız, ‘Ülkemiz ve Karadeniz Bölgesi için örnek teşkil edecek projemiz ile vatandaşlarımızı sel ve heyelan riski olmayan daha güvenli yaşam alanları oluşturuyoruz. Tüm emeklerimiz vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru için’ dedi.

Sel felaketinden sonra her zaman Dereli’mizin yanında olan Sayın Bakanımıza destekleri ve çalışmaları için Dereli halkı adına ve Dereli Belediyesi adına teşekkür ediyoruz. Tüm emekleri için Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve bakanlarımızdan Allah razı olsun.”