Bitexen Giresunspor Başkanı Nahid Yamak: "Batırdı diyenin alnını karışlarım"

Bitexen Giresunspor Başkanı Nahid Yamak: "Batırdı diyenin alnını karışlarım"

Bitexen Giresunspor Başkanı Nahid Yamak: "Batırdı diyenin alnını karışlarım"

Bitexen Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, Çotanak Spor Kompleksi'nde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Yamak, özellikle teknik direktör Mehmet Birinci ile yaşanan gelişmelere değinirken, kulübün mali durumu, transfer tahtası konusu ve diğer idari konular hakkında da açıklamalarda bulundu.

Başkan Yamak, "Benim için parasını alıp kaçacak diyenler var. Para alıp kaçacak olsak Kadir Seven için gelen teklifi değerlendirip satar ve paramızı alırdık. Bana kulübü batırdı diyenin alnını karışlarım." dedi. Ayrıca Yamak, içişleri bakanlığı tarafından bildirilen konularla ilgili yasal haklarını kullanacaklarını ve usulsüzlüklerin hesabını soracaklarını belirtti.

Transfer tahtası konusuna da değinen Başkan Yamak, "Anlık duruma baktığımızda bu şartlarda transfer tahtasını açamayız. Herkes bunun farkına varsın. Tek başımıza yapacağımız bir şey değil. Bu şehrin dinamiklerinin el vermemesi halinde takımın gidişatının ne olacağı açıktır." şeklinde konuştu.

Yamak, sezonu kapatan Erol Can'a geçmiş olsun dileklerini iletip, oyuncunun tüm alacaklarının bakiye kalacağını ve Erol Can'a bir ev alacaklarını söyledi. Ayrıca sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılacağını ifade etti.

Başkan Yamak'ın açıklamalarıyla ilgili hukuki süreç ve gelecek planlamalarının nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.