Canikli başkanlığında istişare toplantısı

Canikli başkanlığında istişare toplantısı

Canikli başkanlığında istişare toplantısı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli başkanlığında belediye başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

 

Kümbet yaylasında gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Kadir Aydın, İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Belediyesi Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, partililer ile belediye başkanları katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Kenan Tatlı, Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli’ye teşekkür ederek, “Her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu birlik ve beraberliği sürdürdüğümüz sürece karşımızda hiçbir engel ve güç duramayacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 hedeflerine de bu birlik ve beraberlikte ulaşacağız. Ülkemiz zor günlerden geçiyor, bu zorlukları Cumhurbaşkanımız önderliğinde teker teker aşıyoruz. Bizlerde hükümetimize verdiğimiz destekle bu zorlukların aşılmasına bir nebze olsun katkıda bulunuyoruz” dedi.

 

Tatlı, Giresunlularının refahı ve sorunlarının giderilmesi için gece gündüz demeden çalışmalarını ekip olarak sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli de konuşmasında, “Giresun’da genç, dinamik ve tecrübe harmanlanarak başarılı bir yönetim oluşturuldu. Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda Giresun’da iyi işler başarılacağına inanıyorum. Ülkemizde hükümetimiz aleyhine yapılan kara propagandalar sizlerin malumudur. Bu dün vardı, bugünde var, yarında olacak. Ama biz memleket meselemizden, vatan sevgimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızda bunların bilincinde. Dünyaya örnek olan bir Türkiye izleniyor dışarda. Örnek olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.