ÇÖPLERİ TOPLAMAK ÖĞRENCİLERE KALDI

ÇÖPLERİ TOPLAMAK ÖĞRENCİLERE KALDI

Dereli Kaymakamı Emre Yeşilbaş ile Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Özgan ve Yüce İlkokulu öğrencileri ile birlikte Kümbet Yaylası Aymaç Mevkii’nde çevre temizliği faaliyetinde bulunuldu.

Kümbet’te gerçekleştirilen çevre temizliği ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, öğrencilerin çevre bilinci konusunda gösterdiği duyarlılığa teşekkür edip, yaşam alanlarına sahip çıkmalarından dolayı tebrik ettiğini belirtti.

“Bölge turizminin en önemli noktalarından olan yaylarımızda yapılan bu etkinlik, yaklaşan turizm sezonu öncesi önemli bir faaliyettir. Bu konuyla alakalı Kaymakamlık ve Dereli Belediyesi olarak çalışmalarımız devam edecektir” diyen Başkan Şenlikoğlu, şunları dile getirdi:

“Çözüm sadece temizlik değil. Kalıcı olan temiz çevreyi kirli bırakmamaktır. Minik öğrencilerimizin bu hassasiyetini biz büyükler olarak taşımalı, çocuklarımızın ‘Geleceğimizi Kirletmeyin’ çığlıklarını duymalı ve çevremize sahip çıkmalıyız.”