"DERELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA ADAY ADAYIYIM"

"DERELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA ADAY ADAYIYIM"

"DERELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA ADAY ADAYIYIM"

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun, yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti'den Dereli Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu ifade etti.

Vurgun, konuşmasına şöyle devam etti, "Tecrübem, birikimim, deneyimim  projelerim var. Dereliliyim... Dereli'yi çok iyi biliyorum. 1975 yılında Dereli'de doğdum ve büyüdüm. İlk ve Ortaokul eğitimimi Dereli’de tamamladım. Ailemin Dereli'de uzun yıllar esnaf olması nedeniyle de Dereli'yi her yönüyle iyi biliyorum. Sorunlarının ne olduğunu da iyi biliyorum. Çözümleri de her detayı ile birlikte dosyamızda hazır" diye konuştu.

Şerafettin Vurgun,  konuşmasını şu şekilde sürdürdü, "Allah bana doğduğum ilçeye Belediye Başkanı olarak hizmet etmeyi nasip ettiği taktirde, tüm deneyimlerimi ve tecrübelerimi ortak akıl ile  birlikte Dereli için ortaya koyacağım" dedi.

2005 yılından bu yana, yaklaşık 19 yıldır Giresun Belediyesi'nde farklı birimlerde görev yaptığını belirten Vurgun, "2019 tarihinden itibaren de Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekteyim.

19 yıllık Belediye tecrübesi ve 23 yıllık  Mühendis tecrübesi olan birisi olarak doğa harikası Dereli'mizi hakettiği bir üst lige taşıyacağız. Bunun için her kesime hitap eden çok önemli projelerimiz hazır" şeklinde konuştu.

"Şayet Dereli'ye Belediye Başkanı olursanız nasıl bir çalışma yapacaksın" sorumuza,

Vurgun, "Alt yapı ve üst yapıda, turizmde ve sosyal belediyecilik alanında Dereli'ye kazanımlar sağlayacağım. Bunu Giresun Belediyesi'nde ispatladım.

Ayrıca  Giresun Belediyesi'nde yaptığım güzel çalışmalarla herkesimin taktirini kazandığımı biliyorum.Yapacağım çok önemli projelerle de Derelilerin gönlünde taht kuracağım" diye cevap verdi.

Şerafettin Vurgun'un, Dereli'de tanınan bir ailenin bireyi olduğu, Belediyecilik tecrubesi ile Dereli'de önemli çalişmalara imza atabileceği ve Giresun Belediyesi'nde yapılan bir çok projede onun imzasının olduğu ve ekip çalışmasını iyi bildiği belirtiliyor.