Duroğlu’nda Çetin hızlı başladı

Duroğlu’nda Çetin hızlı başladı

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, Çağlayan Mahallesine bağlı Karakaya Mevkii’nde inşaatı başlanan araç ve yaya köprüsü sebebiyle Mahalle Muhtarı Adem Gülbeyaz ve vatandaşların düzenlediği kutlama yemeği programına katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Çetin, yemek sonrasında yaptığı konuşmada, “Bugün burada toplanan insanımız bizlerin hizmet için doğru yolda olduğumuzun en güzel göstergesidir. Biz hizmet için geldik ve var gücümüzü sizlerin huzuru ve refahı için kullanacağız” dedi.

“Yeter ki, birlik ve beraberliğimiz daim olsun rabbim bizlere her zaman böyle güzel ortamlarda bir araya gelmeyi nasip etsin” diyen Çetin, şunları kaydetti:

“Köprümüzün çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yapımı tamamlandığında bağlantı yolumuzu da kısa sürede bakım ve onarımını yaparak siz değerli İnsanımızın hizmetine sunağız. Bu vesile ile bizlerle birlikte hizmet adına canla başla çalışan Mahalle Muhtarımız Adem Gülbeyaz ve siz değerli Vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni köprümüz şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.”