EREN: 21 MİLYONLUK TAKIM KURDUK

EREN: 21 MİLYONLUK TAKIM KURDUK

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, “Takımın bütçesi 21,5 milyon lira. Maç başlarını düşersek 19 milyon liraya düşer. Aslında bakıldığında çok yüksek bir rakamla bu takımı kurmadık” açıklamasında bulundu.

Eren, yaptığı açıklamada, teknik direktör Erkan Sözeri’nin isteği halinde 13 tane transfer yaptıklarını ifade ederek takımdan yana endişesinin olmadığını belirtti.

Uzun yıllar sonra takımın ilk defa kampa tam kadro olarak gittiklerine işaret eden Başkan Eren, “Hocamızın isteği halinde 13 tane transfer yaptık. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Takım iyi hazırlandı. Belki ilk defa tam kadro Giresunspor kampa gitti. Şimdi kamp arasındayız. Bolu’da kamp devam edecekti. Ancak Bolu’daki saha zeminlerinden dolayı Erzurum’u tercih ettik. İnşallah iyi bir hazırlık dönemi geçirip, iyi bir sezon geçiririz” dedi.

43 yıllık özlemin bitmesi için her kesimin kenetlenmesi gerektiğine dikkat çeken Eren, “Biz görevimizi yerine getirirsek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tabi bu bizim tek başımıza yapabileceğimiz bir şey değil. 43 yıllık işi bitirmek istiyorsak, taraftar, halk, esnaf, sanayicisi, işadamı, vekili, bakanı, belediye başkanı, sivil toplum örgütleriyle ve Ticaret Odası bu işe sarılmalıyız. Başkan veya yöneticiyle olacak iş değil. Biz elimizden geleni yaptık. Hocanın dediği doğrultuda transferimizi yaptık. Bizim de gücümüz bir yere kadar” diye konuştu.

Başkan Eren, kurulan takımın bütçesinin abartıldığına da değinerek, “Bir yerde kurduğumuz takımın bütçesi 40 milyon lira yazılmış. Takımın bütçesi 21,5 milyon lira. Maç başlarını düşersek 19 milyon liraya düşer. Aslında bakıldığında çok yüksek bir rakamla bu takımı kurmadık” ifadesinde bulundu.