Giresunspor’un ilk transferi geldi

Giresunspor’un ilk transferi geldi

Giresunspor’un ilk transferi geldi

 

Ukrayna Süper Lig takımı Dnipro ile sözleşmesi sona eren stoper Douglas Silva Bacelar, Giresunspor formasını giymek için Türkiye’ye geldi.

 

Giresunspor ile anlaşma sağlayan ve dün İstanbul’a gelen Bacelar, teknik direktör Hakan Keleş ve sportif direktör Fatih Kavlak ile yaptığı ön görüşmenin ardından sağlık kontrolünden geçti.

 

Bütün şartlarda anlaşılan Bacelar, 1 Temmuz’da Erzurum kampına katılarak, toplu imza töreninde kendini yeşil beyazlı yapacak olan mukaveleyi imzalayacak.

 

2015 yılında Beşiktaş ile prensip anlaşmasına varan ancak transferi gerçekleşmeyen 31 yaşındaki Brezilyalı savunmacı geçen sezon Dnipro formasıyla görev aldığı 19 maçta 2 gol 1 asist yaptı.

 

ONUR ERGÜN İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

 

Öte yandan transfer çalışmalarında önemli mesafe kat eden Giresunspor, Onur Ergün ile de büyük oranda anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon İstanbulspor forması giyen orta saha oyuncusu Onur Ergün, 14 gol atarak takımına büyük katkı sağlamıştı.

 

SOL BEK AZIZ BEHICH KİRALIK GELECEK

 

Çotanaklar geçen sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig’de 34 maça çıkan ve 2 asist yapan 30 yaşındaki Aziz Behich’i de kiralık olarak kadrosuna katacak. Yeşil beyazlıların, Başakşehir ile 30 Haziran 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Aziz Behich’i kiralık olarak kadrosuna katacak. Avustralya Milli Takımı oyuncusu da olan Aziz Behich, milli formayla bu zamana kadar 38 maça çıktı ve 2 gol kaydetti.

 

FLAVIO İDDASI DA GELDİ

 

Giresunspor’un transfer listesine geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Flávio Medeiros Da Silva’nın da eklendiği iddia edildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın verdiği rapor doğrultusunda kiralık listesinde bulunan Flavio ile Giresunspor, Kayserispor ve Adana Demirspor’un ilgilendiği ileri sürüldü. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferine yön vermek için gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenilirken geçen sezon bordo mavili formayla 31 lig maçına çıktı, 1 gol kaydedip 2 asist yaptı.