“Gün birlik ve beraberlik günü”

“Gün birlik ve beraberlik günü”

“Gün birlik ve beraberlik günü”

Başkan Yamak: “Ne vermişiz, Giresunlular’dan nasıl bir destek almışız hepsi banka dekontlu olarak kulüp muhasebemizde mevcut. Ancak Giresunspor’u ayakta tutmaya ne tek başıma benim; ne de yönetim kurulumuzun gücü yeter” dedi.

Trendyol 1. Ligde mücadele eden Giresunspor'da Başkan Nahid Yamak, Ocak ayında transfer tahtasını açamamaları halinde bunu kulübün kaldıramayacağını belirtti.

Başkan Yamak; kulüp olarak Ocak ayında transfer yasağını kaldıramamaları halinde Giresunspor'un bundan çok olumsuz etkileneceğini vurgulayarak; "Yönetim olarak biz göreve geleli tam beş ay olmuş ve bu süre içerisinde çok ciddi kaynaklar aktarmışız, aktarmaya da devam edeceğiz.

Ne vermişiz, Giresunlulardan nasıl bir destek almışız hepsi banka dekontlu olarak kulüp muhasebemizde mevcut. Ancak Giresunspor'u ayakta tutmaya ne tek basıma benim, ne de yönetim kurulumuzun gücü yeter. Gün birlik ve beraberlik günü" ifadelerini kullandı.

TAHTAYI AÇMAK ZORUNDAYIZ

Başkan Yamak; "Bildiğiniz gibi biz geçen sezonun devre arasında transfer yapamadık. Cezamızdan dolayı simdi de tahtayı açamıyoruz. Eğer yasağı 2024ün Ocak ayında da kaldıramazsak bunun faturası Giresunsporumuza çok ağır olur. Üst üste üç dönem takviye yapamayan bir kulüp olarak tarihimizin en sıkıntılı günlerini maalesef bu kulüp yaşar.

Herkesten destek bekliyoruz. İs insanlarımızdan da, siyasetçilerimizden de, bürokratlarımızdan da, büyük Giresunspor taraftarından da. Şunu herkes bilsin ki Giresunspora destek olan kişi ya da kurumlar, verdikleri paraların nereye gittiğini makbuzlarıyla öğrenebilir. Bu takımı yaşatmak zorundayız. Unutmayalım ki başka Giresunspor yok" şeklinde belirtti.

İSİM SPONSORLUĞU 10, GÖĞÜS REKLAMI 5 MİLYON

Giresunspor yönetimi, yeni donem isim sponsorluğu ücretini 10 milyon, göğüs reklamları ücretini ise beş milyon lira olarak belirledi

Başkan Yamak; "Bizim tek derdimiz bu hastayı ayağa kaldırmak ve tekrar eski günlerine öndürebilmek. İsim sponsorluğu ve göğüs reklamı için ücretlerimizi belirledik. İnşallah en kısa sürede sonuç alırız diye umut ediyoruz. Giresunsporumuz'un buradan gelecek paralara çok ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.