Hıdımoğlu: Yeni bir başlangıç yapacağız

Hıdımoğlu: Yeni bir başlangıç yapacağız

Hıdımoğlu: Yeni bir başlangıç yapacağız

 

Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Hıdımoğlu, “Yeni bir başlangıç mücadelesinde desteğini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen büyük Giresunspor taraftarını yine her zaman olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

 

Hıdımoğlu, Süper Lig'in 27’nci haftasında karşılaşacakları Corendon Alanyaspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Giresunspor'umuzu lig sonunda güvenli şekilde limana yanaştırmak ve bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Tüm planlamalarımızı ve adımlarımızı buna göre atıyoruz” diyerek, taraftarlara şu çağrıyı yaptı:

 

“Bizler Giresunspor ailesi olarak bu hedefe yürekten inanıyor, bu var olma mücadelesinde desteğini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen büyük Giresunspor taraftarını yine her zaman olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz. 27’nci haftada kendi saha ve seyircimizin önünde oynayacağımız Alanyaspor müsabakası belki de bu sezon oynayacağımız en kritik ve önemli müsabakalardan biri. Bu bağlamda yeni bir başlangıç yapmak için tüm Giresunluları, ilçelerimizde yaşayan yeşil beyaz renklere gönül vermiş tüm taraftarlarımızı Pazar günü Çotanak Stadyumuna davet ediyoruz.”