İhtiyaç sahibi aileye hayvancılık desteği TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi koordinesinde maddi durumu yetersiz olan çiftçi aileye hayvan desteği sağlandı.

İhtiyaç sahibi aileye hayvancılık desteği    TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi koordinesinde maddi durumu yetersiz olan çiftçi aileye hayvan desteği sağlandı.

İhtiyaç sahibi aileye hayvancılık desteği

 

TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi koordinesinde maddi durumu yetersiz olan çiftçi aileye hayvan desteği sağlandı.

 

Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi, hayvansal üretim yapan ihtiyaç sahibi aileye destek sağladı. TDV Giresun Şubesi Kadın Kolları koordinesinde Yağlıdere’de ikamet eden aileye büyükbaş hayvan ve buzağı hediye edildi.

Teslim töreninde konuşan İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şube Başkanı Ramazan Topcan, kendine ait merası olmasına rağmen maddi imkansızlıklar nedeniyle hayvan alamayan aileye yardım etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

İhtiyaç sahibi herkese ulaşmak için özen gösterdiklerini dile getiren İl Müftüsü Topcan, “Kardeşlerim! Biz, vakıf olarak insana hizmeti kendimize şiar edinmişizdir. Mazlum, mağdur neredeyse imkanlarımızla yanında olmayı vazife kabul etmişizdir. Bir gün değil her gün düsturu ile hareket ediyoruz. Bugün burada bu manada anlamlı bir eylemi gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bir ailenin elinden tutmanın, ona yardımcı olmanın huzuru içerisindeyiz. Hayırlı ve uğurlu olsun, bereketli olsun. Türkiye Diyanet Vakfımızın Kadın Kolları ve gönüllülerimiz başta olmak üzere emek sahibi bütün dostlara candan teşekkür ediyorum.” dedi. Törene, Yağlıdere İlçe Müftüsü Abdullah Bal, Şube Müdürü İsmail Aydın, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Giresun Şubesi Başkanı Nihal Kasap ve TDV gönüllüleri katıldı.