Kardal: Her şeyi yaptık bir tek golü bulamadık

Kardal: Her şeyi yaptık bir tek golü bulamadık

Kardal: Her şeyi yaptık bir tek golü bulamadık

 

TFF 3. Lig takımlarından Amberçay Eynesil Belediyespor, kendi sahasında oynadığı üçüncü maçtan da beraberlikle ayrıldı.

 

Bayrampaşaspor maçında iyi mücadele ettiklerini ancak 3 puanı getirecek golü bir türlü atamadıklarını kaydeden Eynesil Belediyespor’un teknik direktörü Hasan Uğur Kardal, “Bir tek golü bulamadık, taraftarlarımızın önünde 3 puana ulaşmayı çok istedik. Artık sistemimizi oturttuk. Bizi tek zorlayan saha zemini oldu. Eğer zemin düzgün olsaydı evimizde ilk 3 puanla tanışabilirdik. Zeminin azizliğine uğradık, diyebilirim” dedi.

 

Kardal, ligde maç maç ilerlediklerini ifade ederek, açıklamasına şöyle devam etti:

 

“Ben hep ifade ediyorum. Biz tüm rakiplerimizi ciddiye alıp, onlara saygı gösteriyoruz, maç

maç ilerliyoruz. Bu ligde yeni bir takım olmamıza rağmen iyi bir çıkış yakaladık. Kaliteli bir oyuncu gurubu ve takıma sahibiz, iyi bir takımsanız bunu neticeye de yansıtmanız bekleniyor ama onun için de bugün tüm şartları zorladık. Kalitemizi sahaya yansıtabilmek için çok uğraştık ancak neticeye istediğimiz gibi varamadık.”

 

Saha şartlarından her iki takımında olumsuz etkilediğini söyleyen Kardal, “Bizim ilk amacımız rakibimize pozisyon vermemek ve yakaladığımız pozisyonları da değerlendirmek. Bu felsefe ile mücadele ediyoruz. Biz oyunu komple oynuyoruz. Oyunu sadece tek yönlü değil, 2 yönlü oynamaya gayret gösteriyoruz. Çok şükür bunu da başarıyoruz. Ama ara sıra böyle problemlerin azizliğine uğruyoruz. Bu sadece bizim değil, ligdeki tüm takımların zaman zaman karşılaştığı bir sorun. Sahamızda bu problemi de çözdüğümüz takdirde istediğimiz sonuçlara daha kolay ulaşacağımızı düşünüyorum. Bizleri 7/24 yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum, bizlere inanmaya devam etsinler onları en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.