MHP Dereli Belediye Başkan Adayı Özdemir, Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP Dereli Belediye Başkan Adayı Özdemir, Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP Dereli Belediye Başkan Adayı Özdemir, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dereli Belediye Başkan Adayı Cihan Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında Dereli Ziraat Odası ve Fındık Tarım Satış Kooperatifini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilçenin sorunlarına dair istişarelerde bulunan Özdemir, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini paylaştı ve gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özdemir'in ziyaretleri sırasında ilçenin tarım ve ekonomiyle ilgili meseleleri üzerine konuşuldu. Ziraat Odası ve Tarım Satış Kooperatifi üyeleriyle görüşen Özdemir, tarımın ve çiftçinin desteklenmesi, üreticinin haklarının korunması için yapılacak çalışmalara vurgu yaptı.

Ayrıca, MHP Dereli Belediye Başkan Adayı Cihan Özdemir, Şehit Adnan Türker Projesi'ni anlatarak, söz konusu caddeyi yapılandırarak araç trafiğine açmayı planladıklarını ve bu sayede esnaflara istihdam sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Ziyaretlerin sonunda Özdemir, ilgi ve desteklerinden dolayı Dereli Ziraat Odası ve Fındık Tarım Satış Kooperatifi üyelerine teşekkür etti. Seçim sürecinde vatandaşlarla bir araya gelmeye ve ilçenin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşmaya devam edeceğini belirten Özdemir, halkın teveccühüne layık olabilmek adına çalışmalarını sürdüreceğini dile getirdi.