Milletvekili Aydın’dan Şenlikoğlu’na teşekkür

Milletvekili Aydın’dan Şenlikoğlu’na teşekkür

Milletvekili Aydın’dan Şenlikoğlu’na teşekkür

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili Kadir Aydın, “Gerçekten bu şehrin bir belediyesi var diyebileceğimiz çalışmaları kısa sürede küçük dokunuşlarla da olsa ortaya koyan ve mali sıkıntıya rağmen bu yatırımları yapma başarısı gösteren Aytekin Beye bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

Aydın, düzenlediği basın toplantısında, hem parti olarak hem de milletvekili olarak, belediyeler olarak her alanda hizmet etmeye insanların ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını ifade ederek, Giresun’un hep ileri gitmesi için refah içinde uzun bir ömür sürmek için el birliğiyle mücadele ettiklerini söyledi.

 

Eğitim alanından sağlık alanına özel idare çalışmalarından karayolları yatırımlarına kadar her alanda ciddi adımlarının olduğunu ifade eden Aydın, bu yatırımların biran önce hizmete girmesi için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

 

Aydın, 22 Ağustos’ta yaşanan sel afetinin ardından afet gören bölgelere çok ciddi yatırımların yapıldığını dile getirerek, şöyle konuştu:

 

“Cumhurbaşkanımızın ilimize verdiği destekler ve katkılardan dolayı ben milletimiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Hatırlarsanız o dönemi 15 gün İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere bu ilden ayrılmadılar. Her noktaya gidip ziyaret ettiler. Her şeyi yerinde gördüler. Bu kentin ayağa kalkmasında bakanlık haricinde ciddi yatırım bütçeleri olan TOKİ, İller Bankası gibi kuruluşlar ilimizin toparlanması ve ayağa kalkmasında ciddi emekleri oldu. Bakanlarımızı, genel müdürlerimiz bir şantiye şefi gibi sahada çalışarak normal hayata dönmemize emek verdiler.”

 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun mali sıkıntıya rağmen önemli yatırımları gerçekleştirmeye çalıştıklarını da ifade ederek, “Bir ilde bir ilçede ödeneği olmayan ve işleri aksayan kurumların yükünü mevcut belediyeler çeker. Gerçekten Giresun Belediyesi de hem Giresunspor konusunda hem ilimizin ihtiyaç duyduğu diğer altyapılar konusunda Aytekin Bey gerçekten özveriyle ve gayretle mücadele ediyor. Gerçekten bu şehrin bir belediyesi var diyebileceğimiz çalışmaları kısa sürede küçük dokunuşlarla da olsa ortaya koyan ve mali sıkıntıya rağmen bu yatırımları yapma başarısı gösteren Aytekin Beye bir kez daha teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki bu başlangıç kısmının devamını çok güzel yatırımlarla şehrimizin gelişmesi için devam edecektir” diye konuştu.