Sainz, Faruk ve Görkem maçı değerlendirdi

Sainz, Faruk ve Görkem maçı değerlendirdi

Sainz, Faruk ve Görkem maçı değerlendirdi

 

Giresunspor’un 0-0 berabere kaldığı maçın ardından yeşil beyazlı oyunculardan Borja Sainz, Faruk Can Genç ile Görkem Sağlam, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

 

Kanat oyuncularından Sainz, takım olarak Konyaspor deplasmanında çok iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “Maalesef bir puan alabildik. Aslında maçı galibiyetle de bitirebilirdik. En azından takımımızın mücadelesi bizi çok mutlu etti. Haftalardır çalışıyoruz. En sonunda mücadelemizin karşılığını az da olsa alıyor olmak bizi mutlu etti” diye konuştu.

 

Alper’in sakatlanmasının ardından oyunca giren ve mücadelesiyle alkış alan Faruk Can Genç ise, şunları dile getirdi:

 

“Buradan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyorduk. Bizim için zor bir maç oldu. 3 puan alamadık ama bir puan elde ettiğimiz için mutluyuz. Yenilmemek önemli bizim için.”

 

Teknik direktör Hakan Keleş’in takımdaki joker oyuncusu Görkem Sağlam da Konyaspor deplasmanında güzel bir oyun ortaya koyamadıklarını ancak iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Bizim için çok önemli bir puan. Konya’da oynamak hiçbir takım için kolay değil. Güzel bir futbol oynadık mı? Hayır ama çok büyük bir mücadele örneği gösterdik. Pozisyonlara da girebildik. Bugün çok iyi savaştık. Herkesin ayağına sağlık” ifadelerini kullandı.