Sıra geldi Trabzonspor’a Derbiyi Giresunspor kazanacak!

Sıra geldi Trabzonspor’a  Derbiyi Giresunspor kazanacak!

Sıra geldi Trabzonspor’a

Derbiyi Giresunspor kazanacak!

 

 

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı yenme başarısı gösteren Bitexen Giresunspor’da kulüp asbaşkanı Ercan Ayhan, “Sıra geldi Trabzonspor’a. Perşembe akşamı Karadeniz derbisinin kazananı Giresunspor olacak” dedi.

 

Ayhan, yaptığı açıklamada, Dünya Kupası nedeniyle verilen aranın ardından lige doludizgin başlayarak, 2 maçta hanesine 4 puan yazdırmaya başaran Giresunspor’un Perşembe akşamı oynanacak olan Trabzon maçına kilitlendiğini belirtti.

 

Perşembe akşamı tüm gözlerin Trabzonspor-Giresunspor maçında olacağını kaydeden Ayhan,  “Süper Ligde mücadele eden Karadeniz’in iki köklü ve güzide takımı artık İstanbul derbilerinin önüne geçmiş durumda. Bir tarafta 2021-2022 Süper Lig Şampiyonu, diğer tarafta Süper Ligde mucizeler yaratan Giresunspor. Süper Ligde bundan daha büyük derbi olamaz. Perşembe akşamı Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi doyumsuz bir futbol ve Karadeniz derbisine ev sahipliği yapacak” ifadelerini kullandı.

 

Ayhan, yeşil-beyazlı ekip olarak sahaya 3 puan almak için çıkacaklarını da dile getirerek, şunları belirtti:

 

“Fenerbahçe’yi 2-1, Beşiktaş’ı 4-0, Galatasaray’ı 1-0 mağlup etmeyi başaran Giresunspor, teknik direktöründen futbolcularına kadar Trabzonspor’u yenecek güce sahip. İnşallah Trabzonspor karşısında da galip gelerek, Süper Ligde 4 büyük olarak tabir edilen takımlar arasında mağlup etmediğimiz takım kalmayacak. Kardeş kulübümüz Trabzonspor’a Karadeniz derbisinde başarılar dileriz ama kazanan taraf Giresunspor olsun.”