Süllü’de sonbahar birincilik getirdi

Süllü’de sonbahar birincilik getirdi

Süllü’de sonbahar birincilik getirdi

 

Giresun’da 14 Mayıs Eczacılık Bayramı kutlamaları kapsamında 42. Bölge Eczacı Odası tarafından açılan fotoğraf ve resim sergisi beğeni topladı. Fotoğraf dalında birinciliği Elif Alkan Bora’nın Süllü fotoğrafı kazandı.

 

‘Giresun’da Sonbahar’ fotoğraf ile ilkokullar arasında düzenlenen ‘Benim Gözümden Eczacılık’ resim yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen eserler beğeniye sunuldu.

 

‘Benim Gözümden Eczacılık’ resim yarışmasında birinci ve ikinci sınıflarda Doğa Kolejinden Aden Barlas Altun birinci, Alucra Şehit Er Zülkif Tekir İlkokulundan Elif Damla Ergün ikinci, Yavuz Kolejinden Asya Memiş üçüncü olurken yine Yavuz Kolejinden Melek Özel mansiyona değer görüldü.

 

Üçüncü ve dördüncü sınıflar resim yarışmasında ise Gazipaşa İlkokulundan Azra Alkan birinci, Yeşilgiresun İlkokulundan Irmak Selen Maraş ikinci, Doğa Kolejinden Masal Dal üçüncü oldu. Bu kategoride Bilim Sanat Merkezinden Yusuf Eren Seven ise mansiyon aldı.

 

‘Giresun’da Sonbahar’ konulu fotoğraf yarışmasında ise Elif Alkan Bora birinci, Ahmet Dizdar ikinci, Yusuf Kılınç üçüncü olurken, Kezban Bektaş mansiyon, Cafer Kırkaya ise Ecz. Mehmet Domaç özel mansiyon ödülüne layık görüldüler.