370 adet uyarı levhası yenilendi

370 adet uyarı levhası yenilendi

370 adet uyarı levhası yenilendi

 

Giresun İl Özel İdaresi, sorumluluk alanında bulunan yaklaşık 370 yönlendirme ve uyarı tabelalarını yenileriyle değiştirdi.

 

Özel idareden yapılan açıklamada, özellikle turizm potansiyeli fazla olan yaylalar başta olmak üzere grup ve köy yolları üzerinde bulunan, eskiyen, yerinden sökülen yön tabelalarının yenilendiği belirtildi.

 

Giresun merkezde, Camili, Erimez ve Kulakkaya grup yolu üzerinde “hız uyarı”, “tehlikeli viraj” ve “dikkat buzlanma var” yön levhalarının belirlenen noktalara yerleştirildiğinin aktarıldığı açıklamada, diğer bölgelerdeki çalışmalarla ilgili de şu bilgiler verildi:

 

“Bulancak ilçesi sorumluluk bölgesinde yol ağında bulunan  “daralan yol”, “azami hız”, “heyelanlı saha”, “virajlı yol” ve “uyarı” tabelalarıyla toplam 190 adet yön levhası yenileriyle değiştirildi.

 

Dereli bölgesinde de aynı çalışmaları yapan İl Özel İdaresi ekipleri, özellikle Kümbet, Kulakkaya ve Bektaş yolları üzerinde bulunması gereken “dikkat gizli buzlanma var” tabelalarını uygun bulunan noktalara koydu.

 

Görele ilçemizde ihtiyaç duyulan “dikkat kaygan zemin” tabelalarını yenileriyle değiştirilirken, Yağlıdere ilçemizde “soldan daralan yol”, “mecburi yön”, “azami hız”, “onarım”, “heyelanlı saha” ve “taş düşebilir” levhalarını da yeniledi. Espiye ve Keşap ilçemizde ise “heyelanlı saha”, “taş düşebilir” uyarı levhaları yenileriyle değiştirildi.

 

Giresun İl Özel İdaresi, tüm kamu kurum kuruluşlarına örnek olacak bir çalışmayla; ekonomik ömrünü tamamlamış, yıpranmış, eskimiş ve artık işlevini kaybetmiş olan tüm uyarı levhalarını Ülper şantiyesinde bakımını, onarımını yaparak yeniledi. Vatandaşların yön levhalarına zarar vermemeleri istiyoruz. Bunlar trafikte seyrüseferin kazasız ve daha rahat bir ortamda, yapılması için takılmıştır. Trafik yön levhalarına uyalım, uymayanları uyaralım.”