Bem-Bir-Sen’de yeni başkan Aydın oldu

Bem-Bir-Sen’de yeni başkan Aydın oldu

Bem-Bir-Sen’de yeni başkan Aydın oldu

 

Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Giresun İl Başkanlığında görev değişimine gidilerek, Coşkun Musaoğlu’nun yerine Giresun Belediyesi Zabıta Müdürü Muslihiddin Aydın il başkanlığına getirildi.

 

Bem-Bir-Sen il başkanlığına getirilen Muslihiddin Aydın, yaptığı açıklamada, uzun yıllar çeşitli kademelerinde hizmet ettiği Bem-Bir-Sen ailesine il başkanı olarak atandığını belirterek, başarılı hizmetler yapmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Aydın, kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yapmak için çalışacağını ifade ederek, “Bu önemli vazifeyi tarafıma layık gören ve tevdi eden başta Genel Başkanım Sayın Levent Uslu’ya ve sendika genel merkez yönetimimize, ayrıca desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’na ve Memur-Sen İl Başkanımız Sayın Muhammet Sarı’ya şükranlarımı sunuyorum. Öncelikle, tarafımıza verilen bu kutsal görevi en iyi şekilde yapmak için ekibimizle daima çalışacağız. Sendikacılığın daha şeffaf ve çözüm odaklı yönlerini üyelerimize ve bağlı bulundukları idarelere yansıtarak ekibimizle başarılı hizmetler yapmak niyetindeyiz. Geçmişte beraber çalıştığım, bende emekleri olan ve sendikamıza hizmet eden başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.