DERELISPOR'DAN GOL ŞOV, LİDERLİK DEVAM EDİYOR

DERELISPOR'DAN GOL ŞOV, LİDERLİK DEVAM EDİYOR

DERELISPOR'DAN GOL ŞOV, LİDERLİK DEVAM EDİYOR

Derelispor: 5 - Bulancak İhsaniyespor: 1

Birinci Amatör Küme takımı Derelispor Pazar günü Bulancak ek sahada Bulancak İhsaniyespor ile oynadığı maçta rakip takım kale filelerini 5 kez havalandırdı.

Sarı kırmızı formalı takım önceki haftalarda oynadığı karşılaşmalarda olduğu gibi, bu hafta da rakip takımın kalesini adeta gol yağmuruna tuttu.

Maçın gollerini sarı kırmızı formalı oyunculardan, Kenan (2 gol), Mustafa (2 gol), Çağlar (1 gol) kaydetti.

Birinci Amatör Küme'de oynadığı  karşılaşmalarda, oynadığı futbol ve rakipleri karşısında aldığı farklı sonuclarla, Süper Amatör lig takımı olduğunu gösteren Derelispor, haftaya Etbaşoğlu stadında ikinci siradaki rakibi Ören Belediyespor'u konuk edecek.

Bulancak İhsaniyespor maçında sonradan oyuna dahil olan Derelispor  oyuncusu Hakan Özbek,, genç yaşına rağmen böyle güzel kadroda olduğu için mutlu olduğunu ve ilçesinii temsil etmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

'Haftaya birincilik, ikincilik mücadelesi olacak' diyen sarı kırmızı formalı takım futbolcusu Mehmet Talıç, "Haftaya oynayacağımız Ören Belediyespor  maçımızın çekişmeli geçmesi bekleniyor. Maça yoğun ilgi olacak. Bu karşılaşma sonrası puan ve puanlar almamız durumunda ligi lider şekilde tamamlayarak, bir üst lig olan Süper Amatör lige damga vurmuş olacağız" şeklinde konuştu.