**Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'den Mağlubiyet Yorumu**

**Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'den Mağlubiyet Yorumu**

**Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'den Mağlubiyet Yorumu**

Bitexen Giresunspor, Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında deplasmanda Altay'a konuk oldu ve sahadan 1-0 mağlup ayrılarak güçlü rakibine karşı galibiyet şansını kaybetti. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Giresunspor'un teknik direktörü Serhat Güller, karşılaşmaya kazanmak için çıktıklarını ancak duran bir toptan yedikleri golle mağlup olduklarını söyledi.

Güller, maç sonu yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Her şeyden önce üzgünüz. Bu karşılaşmaya gelmeden önce hemen hemen eşit şartlarda olan iki takımın mücadelesi şeklinde oynanacak bir maçı kazanmak için sahaya çıktık. Ancak gol yapabileceğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Bu nedenle üzüntülüyüz. Ancak genç oyuncularımızın özverili performansı ve mücadelesi geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor."

Güller, takımının iyi mücadele ettiğini ve pozitif futbol oynadığını vurgulayarak, "Bugün sahada pozitif futbol oynamaya çalıştık. Zaman zaman fiziksel olarak zorlandık ancak genel olarak galibiyet için oynayan bir takım görüntüsü sergiledik. Maalesef şansımız biraz yaver gitmedi ve kötü bir gol yedik. Ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik farklı bir sonuç elde edebilirdik" dedi.

Son olarak, Güller, maçın mücadele gücü yüksek olduğunu ve Altay takımına başarılar dileyerek, "Buraya galibiyet için geldiğimiz bir karşılaşmayı kazanamadığımız için üzgünüz. Ancak genel anlamda mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Altay takımına da başarılar diliyorum" dedi.