Özdemir'den Kapalı Semt Pazarı Müjdesi

Özdemir'den Kapalı Semt Pazarı Müjdesi

Özdemir'den Kapalı Semt Pazarı Müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Dereli Belediye Başkan adayı Cihan Özdemir, "Dereli için en iyisi" sloganıyla duyurduğu projeleri arasında Kapalı Semt Pazarı'nı öne çıkarıyor. Özdemir, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığı projede, Dereli'nin eksikliği olarak belirttiği Kapalı Semt Pazarı'nın detaylarını paylaştı.

Özdemir'in açıklamasına göre, ilçede bulunan kadınlar pazarını ve yanında yer alan esnafı ziyaret ederek onların sorunlarını dinlediğini belirtti. Soğuk kış günlerinde kadınların evlerine katkıda bulunmak için tenekelerde odun yakarak ısınmaya çalıştıklarını gözlemlediğini ifade eden Özdemir, bu durumun kendisini derinden üzdüğünü dile getirdi.

Özdemir, göreve gelmeleri halinde ilk işlerinden birinin, içinde elektrik, su, tuvalet, soba gibi temel ihtiyaçların bulunduğu ve üstü kapalı bir kadınlar pazarı kurmak olacağını belirtti. Dereli'nin büyük bir eksikliği olan Kapalı Semt Pazarı'nın, yeni yapılacak tam donanımlı bir mekanla Dereli'ye kazandırılacağını sözlerine ekledi.