SÖZERİ FARKINI ORTAYA KOYDU

SÖZERİ FARKINI ORTAYA KOYDU

Giresunspor, teknik direktör Erkan Sözeri döneminde oynadığı dört müsabakada yedi puan elde etti. Sözeri’nin iş başına gelmesinin ardından Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda berabere kalan Çotanaklar, iç sahada Adana Demirspor’u yenme başarısı göstermişti. Ardından Hatayspor’a mağlup olan yeşil-beyazlılar son maçında ise Altınordu’yu mağlup etmeyi başardı.

Çotanaklar Erkan Sözeri yönetiminde küme düşme potasından kurtulup, play-offun kaderini çizen takım oldu.

Yeşil beyazlılar, teknik direktör Sözeri yönetiminde oynadığı 4 maçta; 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puan topladı. Yeşil beyazlılar, Erkan Sözeri yönetiminde Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı, kendi evinde Adana Demirspor’u 1-0 yendi, Hatayspor’a deplasmanda 1-0 kaybetti ve Altınordu’yu iç sahada 3-1’lik skorla devirdi.

Giresunspor, Erkan Sözeri nezaretinde iç sahada oynadığı son iki maçı da kazanmayı başardı. Sözeri öncesinde küme düşmeye en yakın takımlardan biri olarak gösterilen Giresunspor, Sözeri döneminde 2 basamak birden yükseldi ve ligi 13. sırada tamamladı. Sahasında Altınordu’yu 3-1 yenen Giresunspor, rakibinin son maçta ilk 6 umutlarını bitirip, Adana Demirspor’un play-offa yükselmesini de sağlayan takım oldu.