KADIN ELİ DEĞECEK, DERELİ'NİN YÜZÜ GÜLECEK"

KADIN ELİ DEĞECEK, DERELİ'NİN YÜZÜ GÜLECEK"

KADIN ELİ DEĞECEK, DERELİ'NİN YÜZÜ GÜLECEK"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Dereli Belediye Başkan adayı Özlem Uzuner, ilçe halkıyla sık sık bir araya geliyor. Partisi tarafından aday gösterilmesinin ardından Uzuner'in saha çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Dereli'nin çeşitli bölgelerinde düzenlediği etkinlikler ve ziyaretlerle ilçe sakinleriyle bir araya gelen Uzuner, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri topluyor ve projelerini anlatıyor.

Geçtiğimiz hafta CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş de Uzuner'e destek vermek amacıyla ilçeyi ziyaret etti. Ankara'dan hemen Dereli'ye geçen Gezmiş, Uzuner ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Gezmiş, Uzuner'in başarılı bir belediye başkanı olacağına inandığını belirtti ve kendisine başarılar diledi.

Uzuner'in sloganı olan "Kadın eli değecek, Dereli'nin yüzü gelecek" sözleriyle yola çıkması ve halkla sık sık bir araya gelmesi, ilçe halkı tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Uzuner, Dereli'ye hizmet götürmek için hazırladığı projelerle ilçenin gelişimine katkı sağlayacağını ifade ediyor. Doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Dereli'nin turizm potansiyelinden daha fazla yararlanmayı hedefleyen Uzuner, istihdamı artıracak ve ekonomik kalkınmayı destekleyecek projeleriyle ilçeye yeni bir ivme kazandıracağını belirtti.

7 ÜNİVERSİTE MEZUNU

Eğitime çok önem veren Uzuner 7 Üniversite eğitimini tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi, Atatürk Üniversitesi Adalet Yüksek Okulu, Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Anadolu Üniversite İşletme Bölümü mezunu. Aynı zamanda Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi dalında yüksek lisans yaptı. Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuarı Geleneksel Türk Müziği Türk Halk Müziği Ana dalı, Giresun Belediyesi Konservatuarı mezunu. (Sabri Yücel)