Vali Ünlü'den TEKNOFEST teşekkürü

Vali Ünlü'den TEKNOFEST teşekkürü

Vali Ünlü'den TEKNOFEST teşekkürü

 

Giresun Valisi Enver Ünlü, TEKNOFEST KARADENİZ’in çok önemli bir bölümünün 22-24 Temmuz tarihleri arasında Giresun’da düzenlenmesine vesile olanlara teşekkür etti.

 

Vali Ünlü, yaptığı açıklamada, “TEKNOFEST Karadeniz’in çok önemli bir bölümünün Giresun’umuzda düzenlenmesine vesile olan ve teşrifleriyle bizleri onurlandıran Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’a ve bu güzide etkinliğe katkılarından dolayı T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Selçuk Bayraktar ve T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Haluk Bayraktar başta olmak üzere ilimize gelen ve bizlere her zaman destek olan Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Sn. Ali Taha Koç’a, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Mehmet Fatih Kacır’a, Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk’e, Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün’e, TUBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’a, TEKNOFEST Genel Sekreteri Ömer Kökçam’a, TEKNOFEST paydaşlarına ve çalışanlarına, yarışmalarda boy gösteren geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, jürimize, görev alan kamu ve özel görevlilerimize, ulusal ve yerel basın mensuplarımıza, kadirşinas Giresunlu hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.

 

Tam bağımsız, müreffeh ve güçlü Türkiye için Milli Teknoloji Hamlesi’ne gönül verenlerin yaktığı bu ateşin artarak devam etmesini temenni ederken TEKNOFEST Karadeniz münasebetiyle ilimize kazandırılması planlanan Giresun Bilim ve Çocuk Üniversitesinin de şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.