Berat Akkaya, MHP'den Aday Adayı Oldu!

Berat Akkaya, MHP'den Aday Adayı Oldu!

Berat Akkaya, MHP'den Aday Adayı Oldu!

Giresun'un siyasi sahnesine heyecan dolu bir gelişme damgasını vurdu! Milliyetçi Hareket Partisi'nin önde gelen isimlerinden Berat Akkaya, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Giresun'a daha fazla hizmet sunma arzusuyla MHP'den Giresun Belediye Meclisi Üyeliği için aday adaylığına soyundu.

Partisinin değerli üyelerinden olan Akkaya, aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdikten sonra yaptığı  açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi'ne üye olmanın her zaman benim için büyük bir onur, gurur ve şeref olduğunu hissettim. Giresun'umuza ve partimize daha fazla hizmet sunabilmek adına Giresun Belediye Meclisi Üyeliği için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin!" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Önceki dönemde MHP il başkan yardımcılığı ve basın sözcülüğü gibi önemli görevlerde bulunan, kamusal alanda da sevilip sayılan bir isim olan Akkaya'nın aday adaylığı, MHP içinde Giresun Belediye Meclisi Üyeliği için güçlü bir aday olarak görülmekte. Giresun halkı, bu kıymetli ismin seçim sürecine damgasını vuracağını düşünüyor. Seçim heyecanıyla çalkalanan Giresun'da, Berat Akkaya'nın adaylığı, MHP'nin zaferi için umut vaat ediyor.